SAGT OM ARBINGER

”Jag har känt till Arbingers arbete i många år. Arbingers idéer är insiktsfulla och har djupa och omfattande konsekvenser för organisationer.”
– Stephen R. Covey
Författare till boken 7 Habits for Highly Effective People

”Jag trodde att jag kom på en kurs för att lära mig verktyg för att bli en bättre ledare och skapa bättre samarbeten. Jag upptäckte att jag tog med mig en mängd verktyg som jag kan använda hela livet! Detta är den nyttigaste kurs jag någonsin har varit på och jag kan använda metoderna omedelbart.”
– Elise
Chef för 17 medarbetare i en offentlig verksamhet i Norge

”Arbingers koncept ”boxen – självbedrägeri” är helt unikt. Arbinger utbildade vår ledningsgrupp på LensCrafters och skillnaden blev otrolig. När vi började göra oss kvitt vårt självbedrägeri tog vi bort alla begränsningar och började locka fram var och ens bästa ansträngningar. Det gjorde oss dessutom till bättre människor.  Arbinger avslöjar den hemliga nyckeln till produktivitet och kreativitet. Gör vad du kan för att få tag på detta material. ”
– Dave Browne
Tidigare VD och koncernchef för LensCrafters

”Sedan jag gick på ett Arbingerseminarium kan jag inte längre tänka på ledarskap eller livet på samma sätt. Vad Arbinger lär ut är inte bara ytterligare ett sätt att leda. Det identifierar kärnan i det som hindrar både solidaritet och höga prestationer och visar på mycket konkret sätt vad man kan göra för att komma förbi dessa hinder. Detta är betydelsefulla, äkta grejer. Det ger ledare verktyg att få fram det bästa ur människor som de arbetar och lever med.”
– Robert C. Gay
Tidigare VD för Bain Capital

Fascinerande, tankeväckande och insiktsfullt! För dem som menar att människorna är avgörande för deras verksamhet, visar boken Ledarskap och Självbedrägeri varför så är fallet och hur man realiserar denna potential. Det är en väckarklocka för alla som tror att de är bra på människor och ett måste för dem som vet att de måste bli bättre på människor. När jag började läsa, kunde jag inte sluta.
– Steven C. Wheelwright
Professor och Senior Associate Dean, Harvard Business School